Dátum: 2024. február 26.

Szívünk rég ide vár…

Ma egy fantasztikus élménnyel lehettek gazdagabbak a tázlári gyerekek, hiszen nálunk járt a Mikulás. Az első órában két krampuszával végig járta a felső osztályokat, akik nagy meglepetésükre virgácsot nem, csak csomagot kaptak tőle…

Amíg a Mikulás a kis óvodásoknál járt, addig az alsó tagozatos tanulók jó hangulatban a művelődési ház nagy termében kézműveskedhettek, és szebbnél szebb alkotásokat készítettek. Amikor végre megérkezett, a gyerekek énekelve várták, majd a második osztályosok színvonalas előadásukkal elrepítettek mindannyiunkat a Mikulás házába, ahol láthattuk a manókat és a rénszarvasokat munka közben.

Ezután örömmel hallgattuk a jó öreg kedves szavait, szinte mindenkit név szerint is megemlített. Végül átvehettük a hatalmas csomagokat, amit külön köszönünk a Mikulás titkos segítőinek!

Köszönjük a támogatást a Szülői munkaközösségnek, és a nap megszervezését Freiné Szamosvölgyi Netta másodikos osztályfőnöknek, és az alsós tanító néniknek!

Drága Mikulás, jövőre is visszavárunk!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram